Ofte stilte spørsmål

LURER DU PÅ NOE?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ofte stilte spørsmål

KATEGORI DAME:

  • Vi ønsker primært merkevarer og kvalitetsplagg. Populære merker hos oss er f.eks. Acne, Ganni, Custommade, Samsøe & Samsøe, NN07, Tiger of Sweden, Maud, FWSS, Lois, Malene Birger, Rotate o.l.
  • Vi tar også imot plagg fra Zara, H&M og lignende, dersom det er innenfor trend og sesong og er meget pent brukt.
  • Vi tar ikke imot treningsklær eller undertøy med mindre de er helt ubrukte.

Skapets regler:

  • Se godt over klærne! De skal være rene, luktfrie og ikke være slitt/ nuppete. Er det noen skjønnhetsfeil, si fra til oss så opplyser vi om det på prislappen.
  • Man får kun poeng for klær og tilbehør som vurderes til å være av verdi for andre medlemmer. De resterende klær vil bli gitt videre til gjenbruk eller veldedige formål, men vær snill og ikke lever inn mer enn du tror vi tar imot.

Leverer du merkeklær og / eller klær av høy kvalitet, vil du få mer poeng å bruke.

Kom gjerne innom oss for en titt på utvalget vi fører!

Du kan handle med en gang du har fått poeng på din saldo – som regel 1-2 virkedager. 

Medlemskap koster fra 299,- pr måned. Se alternativer og info HER.

Vi gjør en vurdering av merke, tilstand, alder og aktualitet når vi setter poeng, og poengene tilsvarer ikke kroner. Konseptet er et organisert byttefellesskap og poengene skal bare sørge for at plaggene blir plassert i kategorier ut fra verdi og tilstand. 

Poengene du har fått for dine plagg er også det vi priser dem med i butikken – vi tar ingen påslag! 

Se godt over klærne! De skal være rene, luktfrie og ikke være slitt/ nuppete. Er det noen skjønnhetsfeil, si fra til oss så opplyser vi om det på prislappen.

Man får kun poeng for klær og tilbehør som vurderes til å være av verdi for andre medlemmer. De resterende klær vil bli gitt videre til gjenbruk eller veldedige formål, men vær snill og ikke lever inn mer enn du tror vi tar imot.

Tirsdag – 12-18
Torsdag – 16-20
Lørdag – 11-15

Vi har medlemmer i alle aldersgrupper! Kom gjerne innom oss for en titt – det er helt gratis og veldig hyggelig.

Klær som er slitt, lukter dårlig eller er utdatert vil bli gitt videre til veldedige formål eller andre bruktbutikker. 

MEN – vi ønsker ikke å være en mellomstasjon, så velg klærne du leverer til oss med omhu. 

Du kan velge bindingstid når du tegner abonnement. Du må si opp ditt abonnement før neste fornyelse. Vi anbefaler å prøve oss i minst 3 måneder for å komme inn i rutinene og prøve konseptet ordentlig!

Du kan levere inntil 10 plagg i uken – altså 40 plagg i måneden. 

Dette er for at vi skal nå å gi poeng raskt til alle som leverer inn klær til oss.

Det er også for at man skal velge plagg med omhu, slik at de beste plaggene blir prioritert. Vil du veldig gjerne levere inn mer en uke: spør oss om vi har kapasitet.

Poengene må brukes så lenge du er medlem og resterende poeng blir slettet ved abonnementets utløp. Vi anbefaler at du har en jevn fordeling av innlevering og uttak. Ikke lever inn mer tøy enn du klarer å ta ut dersom du har planer om å være medlem kun en kort periode!

Husk at konseptet ikke er ment for at man skal bytte ut hele garderoben på en måned. Det er ment å brukes som et fast klesabonnement hvor man jevnlig bytter til seg nye plagg fremfor å kjøpe nytt. 

Ikke med mindre du ønsker det selv. Dersom du henter ut plagg du merker du ikke likevel bruker, så kan du levere dem inn igjen. Normale vurderinger i forhold til poeng vil da tas på nytt når plagget leveres inn igjen.

Du leverer klærne til oss på Skapet! Vi forsøker å håndtere plaggene så fort som mulig, normalt vil du ha poeng på konto i løpet av en dag eller to.

Ja, hvis det er av verdi for andre medlemmer. Det kan være vesker, smykker, solbriller, skjerf, sko eller andre smarte ting i garderoben. 

Men kun klær, sko og accesoirer. Ikke utstyr som vogner, bilseter, flasker, leker osv.

Nei, medlemskapet er personlig og skal kun brukes av den som tegnet medlemskapet. 

Nei, det går ikke an å kjøpe poeng og heller ikke å kjøpe plagg i butikken dersom man ikke er medlem. Dette er et delefelleskap, og man må bidra for å få noe igjen. Erfaringsmessig er det aldri noe problem, man kvitter seg lettere med flere plagg etterhvert – man får jo så mye fint tilbake!

Nei, alle plagg i butikken er kun forbeholdt medlemmer og kan bare “kjøpes” med poeng man har opptjent. 

Det kommer an på medlemmene våre! Om du melder deg inn og leverer klær i din størrelse, så vil flere i din størrelse også melde seg inn. 

Slik fungerer det

Finner du ikke svar på det du lurer på?